nutricionist iskustva

Iskustva

Pročitaj što drugi kažu o nama

Klijenti

 • Antonija Blaće - tv voditeljica

  Antonija Blaće

  TV voditeljica

  Znate kad vam kažu “sve je u glavi”? Zaista jest. nutricionizam.hr tim vam mijenja glavu i odnos prema hrani, koja od neprijatelja postaje prijatelj. Moja “glava” je prilično tvrdoglava, ali ekipa ima i znanje, i strpljenje za rušenje krivih predodžbi o hrani.

 • Petar Muslim - Olimpijski prvak u vaterpolu

  Petar Muslim

  Olimpijski prvak u vaterpolu

  Zbog loše fame koja prati nutricioniste, sumnjao sam u opravdanost suradnje. No vrlo brzo sam shvatio da sam napravio odličan potez za svoju karijeru. nutricionizam.hr ima profesionalan tim, stručno znanje, ali i ugodan pristup koji proces promjene čini lakšim.

 • Dario Čanađija - Hrvatski prvak u nogometu

  Dario Čanađija

  Hrvatski prvak u nogometu

  Ova suradnja predstavlja vrlo vrijednu investiciju u moju karijeru. Osim što sam postigao željene rezultate, promijenio se i moj pogled na prehranu. Shvatio sam da su uz stručno vodstvo promjene daleko lakše nego što sam očekivao.

 • Denis Latin - hrvatski novinar

  Denis Latin

  Novinar

  Kroz tri mjeseca suradnje izgubio sam 10 kg viška, a pritom se nisam osjećao nimalo uskraćen. Osjećam se energičniji, krećem se i treniram lakše nego ranije, a probavni problemi kao posljedica Chronove bolesti su gotovo nestali.

 • Denis Latin - hrvatski novinar

  Kristina Rodinis

  Rekreativka

  Suradnja mi je drastično unaprijedila kvalitetu života dodavanjem dimenzije zdrave prehrane. Iskren i prijateljski pristup učinio je ovu veliku promjenu ugodnom. Ni u jednom trenutku procesa nisam se osjetila sama.

 • Denis Latin - hrvatski novinar

  Fatima Klempić-Selmanović

  Marketing manager

  Poželjela sam promjenu u ishrani, a dobila puno više. Na jedan simpatičan način, moj mi nutricionist strpljivo daje podršku i istovremeno me educira o prehrani, učeći me kako usvojiti zdrave navike i prilagoditi ih kako putovanjima, tako i Ramazanu.


Struka

 • Petar Nikolić - psiholog

  Petar Nikolić

  Psiholog

  nutricionizam.hr od sebe očekuje više nego što očekuju njihovi klijenti. To ih čini rijetkim suradnikom u području prehrane koji prihvaća odgovornost za svoj rad, a klijentu ostavlja zadovoljstvo postignutim rezultatima.

 • Pavao Vlahek - dr.sc., dr.med.

  Pavao Vlahek

  dr. sc., dr. med.

  Dobio sam točno ono što sam trebao – bezbolnu organizaciju svoje prehrane. Da sam znao da suradnja s nutricionistom može biti ovako praktična i fleksibilna, bio bih je započeo odavno.

 • Zvonimir Šatalić - profesor na prehrambeno-biotehnološkom fakultetu

  Zvonimir Šatalić

  Profesor na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu

  Common sense is not so common. To se može reći za nutricionizam.hr. Pomalo su drski, ali razbuđuju i dovode u red zbrku oko hrane, kombiniraju gole činjenice i zdrav razum.

 • Eva Pavić - voditeljica službe za prehranu i dijetetiku KBC-a Zagreb

  Eva Pavić

  Voditeljica Službe za prehranu i dijetetiku KBC-a Zagreb

  Senzacionalizam i neznanje jako škode nutricionističkoj struci. Jednostavnost i stručnost nutricionizam.hr članaka tome odlično kontriraju.


Facebook

Vjerujem da je 99% nas koji smo se ikada zapitali što jedemo i što bi mogli bolje, pokušalo nešto napraviti sa svojom prehranom, uvesti dijetu, čitati tekstove, slušati savjete raznih pametologa i na kraju shvatiti da se vrtimo u krug i da to nije ono što nam odgovara. A tih krugova onda bude periodično i redovito svaki puta kada bi nam smetala veća tjelesna masa, pad energije, umor... Na preporuku prijatelja dobio sam kontakt, javio se a meni se javio Luka i počeli smo priču. Na prvom razgovoru pitao sam Luku samo jedno, meni bitno pitanje: Možemo li promijeniti matricu u glavi? Ja ću biti vojnik i slušati što kažeš, napišeš ali znam i sam napraviti kalorijski deficit, znam reći ne šećeru, ne kruhu itd. I "trpjeti" to vojničko stanje. No, kada istrpim evo mene na starom, u što sam siguran da je napravila i većina vas koji ovo čitaju. Lukin odgovor je bio: DA! Možemo! Ok, nisam mu vjerovao odmah ali sam rekao idemo probati. Dogovorili smo 4 cilja, na zadnje mjesto smo stavili pad tjelesne mase (jer ja se nisam javio isključivo zbog toga) a prva 3 cilja bila su povećanje kvalitete prehrane, unaprjeđenje sportske izvedbe i razvoj zdravog odnosa s hranom. U trenutku dok ovo pišem prošla su 4 mjeseca od početka naše suradnje. Sva 4 cilja su ostvarena i ja se osjećam bolje nego ikada. Kupio sam i investirao u svašta zadnjih 10 godina u cilju poboljšanja kvalitete života i zdravlja ali investicija u ovu suradnju je definitivno na prvom mjestu. A koji su benefiti? Znam o hrani puno puno više nego prije, znam tek sada što je uravnotežena prehrana, spavam puno kvalitetnije nego prije, metabolizam radi savršeno, sportski sam rekreativac i dobio sam iznimno poboljšanje u sportskoj izvedi, istopili smo i 6.5 kg (sa 102.5 na 96), naučio sam koja količina hrane je zaista dovoljna mom organizmu, smanjio sam unos šećera na minimum... Mogao bih još pisati ali mislim da je sasvim dovoljno da dam ocjenu čista 5-ica za ovaj tim, za Luku koji je izuzetno pristupačan, profesionalan i posjeduje potrebno znanje za sve gore napisano. Nutricionizam.hr nije prevara već lektira koju bi svatko koga imalo zanima kvalitetna prehrana i siguran put do zdravijeg života, morao "pročitati"! I za kraj, savjet svima prije nego se jave ovoj sjajnoj ekipi: Javite im se samo ako ste donijeli odluku u svojoj glavi da ćete se posvetiti, željeti, htjeti. Ako mislite samo "platiti" da bi došli do cilja. E to neće ići! 😀
Odabrao sam nutricionizam.hr zbog njihovog cilja u suradnji, a to je osamostaljenje korisnika i razvoj dugoročnih prehrambenih navika kroz korištenje vrlo intuitivne online aplikacije. Naime, aplikacija sadrži mnoštvo alata i savjeta koji olakšavaju cijeli proces suradnje i OBRAZUJU korisnika o prehrani. Formalna i neformalna komunikacija je jedna od temelja uspješnosti moje suradnje sa Lukom (koja je nadmašila moja očekivanja) jer omogućuje bolje povezivanje između korisnika i nutricionista. Kroz 12 mjeseci suradnje, ciljeve koje smo postavili su uspješno postignuti. I najbolja stvar? Znam SAM kako dalje 😉
Vrh! Kada sam se javio na konzultacije i dogovarao suradnju želio sam prije svega naučiti hraniti se pa uz to i smršaviti, a usput nastaviti trenirati i dobijati mišiće.
I dogodilo se sve to, a kao neplanirani dodatak doživio sam pozitivnu promjenu energije u svim danima od kada sam u suradnji s Miom naučio jesti.
Kada kažem da sam se naučio hraniti mislim sljedeće; naučio sam birati namirnice, upoznao sam nekoliko puta više namirnica nego sam ikada prije koristio i, uz to, naučio sam odmjeriti količine hrane pa se u bilo kojoj situaciji osjećam savršeno jer znam koliko i koje hrane jesti.
Svo vrijeme suradnje osjećao sam, a i danas osjećam, radost jedući i radost očekujući i planirajući sljedeći obrok.
Svo vrijeme mi je mišićna masa ostala stalna i s vježbanjem se povećavala, a gubio sam masti.
I od prvih tjedana prehrane do danas imam osjetno više energije za svaki dan.
Presretan sam! Završio sam jedan ciklus suradnje od 6 mjeseci, uživam u hrani i planiram odraditi još bar jedan ciklus.
Osim sto sam postigla zeljenu kilazu, suradnja s Mijom mi je pomogla dovesti kolesterol u granice normale te potpuno reducirati sveukupni stres oko prehrane. Mia je jako draga i opustena, a istovremeno direktna i realna, tako da je komunikacija s Mijom uvijek bila jednostavna. Sve u svemu definitivno bih preporucila Nutricionizam.hr i njihovu stručnu pomoć.
Sve preporuke za Josipa i ekipu iz nutricionizma.hr, vrhunski individiualni pristup i pažnja za detalje su me oduševili! Komuniciranje kroz suradnju je bilo jednostavno i kada sam počinjao, nisam niti očekivao da ću toliko toga naučiti. U suradnju sam ušao očekivajući riješenje problema, a ne samo da sam ih uspio riješiti nego sam naučio toliki stvari koje će me pratiti kroz život 🙂
Josip mi je uvelike pomogao kod mojih problema sa gastritisom i hijetalnom hernijom te kako uskladiti takvo medicinsko stanje sa željom izgradnje mišićne mase + zdrava prehrana koja mi je jako bitna u životu.
Pružena mi je jedna odlična usluga koju zasigurno neću zaboraviti i koja mi koristi iz dana u dan.
Preporučam ekipu iz Nutricionizam.hr, bolje nećete pronaći :))
Jako sam zadovoljan uslugom i bilo mi je super surađivati sa Lukom. Ispunio sam svoje ciljeve; smanjio tjelesnu težinu i naučio se zdravije hraniti. Luka je uvijek bio dostupan za svako moje pitanje i hvala mu na tome. Topla preporuka svima !
Awesome team! I really enjoyed working with Josip who helped me lose weight and start eating healthy. I have more energy throughout the day and I feel much better overall! The whole process was enjoyable and kudos once more to Josip who was there to help on every step of this journey.
As a cancer survivor, I wanted to return back to a healthier weight while also learn what healthy eating is all about. Not only did I gain my weight back, I learned a lot about nutrition and I developed healthier eating habits.

Communication with Luka was always great, he would listen attentively and answer every one of my questions.

All in all, highly recommend. 10/10
Great team. Working with Luka was amazing and whole process was arranged and planned so I could follow it very easy and without any stress and too much sacrifice. Everyone who wants to learn how to eat, reduce weight or just embrace new groceries , I would highly recommend them to contact nutricionizam.hr.
Thank you for everything
Definitivno preporučam Nutricionizam.hr i njihovu stručnu pomoć. Ja sam uspješno rješila svoje zdravstveno-prehrambene probleme i jako sam zadovoljna cjelokupnim procesom i rezultatom. Dosta sam promjenila način života, uz malene promjene, a bez previše odricanja. Smanjila sam sveukupni stres oko prehrane
i napokon dobila odgovore na mnoga pitanja.

Google

Sve pohvale nutricionistkinji Anji koja me svojom stručnošću i strpljivošću potakla na promjene u prehrani. Anja je imala odgovore na moja pitanja, lijepe riječi za moje uspjehe i poticajne savjete za krizne trenutke. Svakako preporučam nutricionizam.hr kao izvrsnu opciju svima koji razmišljaju o poboljšanju kvalitete prehrane.
Vanda S.
Vanda S.
Sve preporuke za Luku Bashotu, izuzetno pristupačan i profesionalan, uz njegovu podršku došla sam do željenog cilja i naučila se zdravo hraniti.
Ljiljana M.
Ljiljana M.
Zadovoljan sam suradnjom sa nutricionistkinjom Anjom Bašnec. Anja je pokazala visoku profesionalnost i stručnost. Ugodan je sugovornik, empatična je, zna procijeniti situaciju i konstantan je vjetar u leđa kada klijentu opadne motivacija. Svakako bih ju preporučio kao i stranicu nutricionizam hr. s čije adrese nenametljivo i u kulturnoj mjeri pristižu razne servisne informacije i zanimljivi članci. Što reći nego palac gore za cijeli tim =)
Oliver B.
Oliver B.
Obratio sam se Nutricionizmu.hr radi poboljšanja kvalitete prehrane i povečanja tjelesne mase. Iskustvo mi je pomoglo u ostvarenju cilja i ujedno sam naučio kako jesti zdravo i raznovrsno. Kroz ugodno i korisno druženje sa nutricionistom Josipom Rešetarom ostvario sam svoje ciljeve i ujedno rješio neke manje zdravstvene tegobe koje su bile direktno vezane za prehranu. Svakako preporučam!
IVAN S.
IVAN S.
Hvala Mia. Smatram da smo imale izvrsnu suradnju. Kroz tri mjeseca, što i nije neki dugi period, smatram da sam dosta naučila o uravnoteženijoj prehrani a nadam se da ću naučeno nastaviti primjenjivati i u budućnosti što mi je bio glavni cilj. S obzirom da sam "preživjela" godišnji odmor i božićne blagdane, ostalo ne bi trebalo biti problem.Pozz
Suzana M.
Suzana M.
Poštovani,suradnja je bila i više nego dobra. Najviše mi se svidio dobro razrađen jelovnik koji je sadržavao izrazito raznolike namirnice prilagođene mojim potrebama, zadovoljstvu u prehrani, a opet u službi postizanja zadanih ciljeva.Neočekivano pozitivno je i to što sam vrlo brzo promjenio svoju prehranu na bolje, a čemu je očito pridonio ovaj detaljno razrađeni program prehrane.Na početku programa imao sam određenih pitanja i nedoumica, no sve sam jednostavno i jasno iskomunicirao sa nutricionistom Josipom, bilo kroz telefonske razgovore ili poruke. Na sva moja pitanja dobio sam zadovoljavajuće odgovore te mi se jako svidjela komunikacija s nutricionistom.Svi zadani ciljevi, a koje smo zajedno postavili na početku ovog programa, su u potpunosti postignuti!!!Pozz
Damir M.
Damir M.
Sve preporuke za Josipa i ekipu iz nutricionizma.hr, vrhunski individiualni pristup i pažnja za detalje su me oduševili! Komuniciranje kroz suradnju je bilo jednostavno i kada sam počinjao, nisam niti očekivao da ću toliko toga naučiti. U suradnju sam ušao očekivajući riješenje problema, a ne samo da sam ih uspio riješiti nego sam naučio toliki stvari koje će me pratiti kroz život :)Josip mi je uvelike pomogao kod mojih problema sa gastritisom i hijetalnom hernijom te kako uskladiti takvo medicinsko stanje sa željom izgradnje mišićne mase + zdrava prehrana koja mi je jako bitna u životu.Pružena mi je jedna odlična usluga koju zasigurno neću zaboraviti i koja mi koristi iz dana u dan.Preporučam ekipu iz Nutricionizam.hr, bolje nećete pronaći :))
Dominik R.
Dominik R.
Jako sam zadovoljan uslugom i bilo mi je super surađivati sa Lukom. Ispunio sam svoje ciljeve; smanjio tjelesnu težinu i naučio se zdravije hraniti. Luka je uvijek bio dostupan za svako moje pitanje i hvala mu na tome. Topla preporuka svima.
08Deva
08Deva
Imam izvrsno iskustvo s nutricionizam.hr.Velika pohvala načinu rada i razmišljanja o prehrani. Dokaz da se i bez izbacivanja pojedinih namirnica, sa sastojcima koji su nam svima dostupni može sastaviti kvalitetan jelovnik kojeg nije teško pratiti.Preporuka svima koji trebaju reducirati težinu i poboljšati kvalitetu prehrane.Puno hvala Mii koja je uvijek dostupnaZa dodatna pitanja i savjete.
Helena D.
Helena D.
nutricionizam.hr. sam našao googlanjem bez ikakve prethodne preporuke. Iako je sama stranica, članci koji su tamo objavljivani i inicijalna komunikacija preko maila sa teamom bila na ozbiljnoj razini u meni je postojala doza opreza s obzirom na prvi susret sa sličnim uslugama i nutricionizmom općenito. No već nakon inicijalnog razgovora sa Josipom bilo je jasno da se radi o mladim, entuzijastičnim, otvorenim i stručnim ljudima koji će učiniti sve i puno više nego sam mogao očekivati.Glavne ciljeve suradnje smo postavili zajedno na samom početku, dogovorili smo se kako ćemo ih postići i dalje je sve bilo lako. Sva moja očekivanja i malo više od toga su bila ispunjena.Cijeli proces je iznimno opušten i otvoren, komunikacija jednostavna i prilagođena suvremenim načinima komuniciranja. Osim toga nutricionizam.hr aplikacija je vrlo korisna i iznimno olakšava cijeli proces.Pohvale cijelom timu i svaka preporuka.
Matija R.
Matija R.

Provjeri i ti gdje u prehrani grješiš te postani jedan od naših zadovoljnih klijenata