...

Iskustva

Pročitaj što drugi kažu o nama

Klijenti

 • Antonija Blaće - tv voditeljica

  Antonija Blaće

  TV voditeljica

  Znate kad vam kažu “sve je u glavi”? Zaista jest. nutricionizam.hr tim vam mijenja glavu i odnos prema hrani, koja od neprijatelja postaje prijatelj. Moja “glava” je prilično tvrdoglava, ali ekipa ima i znanje, i strpljenje za rušenje krivih predodžbi o hrani.

 • Petar Muslim - Olimpijski prvak u vaterpolu

  Petar Muslim

  Olimpijski prvak u vaterpolu

  Zbog loše fame koja prati nutricioniste, sumnjao sam u opravdanost suradnje. No vrlo brzo sam shvatio da sam napravio odličan potez za svoju karijeru. nutricionizam.hr ima profesionalan tim, stručno znanje, ali i ugodan pristup koji proces promjene čini lakšim.

 • Dario Čanađija - Hrvatski prvak u nogometu

  Dario Čanađija

  Hrvatski prvak u nogometu

  Ova suradnja predstavlja vrlo vrijednu investiciju u moju karijeru. Osim što sam postigao željene rezultate, promijenio se i moj pogled na prehranu. Shvatio sam da su uz stručno vodstvo promjene daleko lakše nego što sam očekivao.

 • Denis Latin - hrvatski novinar

  Denis Latin

  Novinar

  Kroz tri mjeseca suradnje izgubio sam 10 kg viška, a pritom se nisam osjećao nimalo uskraćen. Osjećam se energičniji, krećem se i treniram lakše nego ranije, a probavni problemi kao posljedica Chronove bolesti su gotovo nestali.

 • Denis Latin - hrvatski novinar

  Kristina Rodinis

  Rekreativka

  Suradnja mi je drastično unaprijedila kvalitetu života dodavanjem dimenzije zdrave prehrane. Iskren i prijateljski pristup učinio je ovu veliku promjenu ugodnom. Ni u jednom trenutku procesa nisam se osjetila sama.

 • Denis Latin - hrvatski novinar

  Fatima Klempić-Selmanović

  Marketing manager

  Poželjela sam promjenu u ishrani, a dobila puno više. Na jedan simpatičan način, moj mi nutricionist strpljivo daje podršku i istovremeno me educira o prehrani, učeći me kako usvojiti zdrave navike i prilagoditi ih kako putovanjima, tako i Ramazanu.


Struka

 • Petar Nikolić - psiholog

  Petar Nikolić

  Psiholog

  nutricionizam.hr od sebe očekuje više nego što očekuju njihovi klijenti. To ih čini rijetkim suradnikom u području prehrane koji prihvaća odgovornost za svoj rad, a klijentu ostavlja zadovoljstvo postignutim rezultatima.

 • Pavao Vlahek - dr.sc., dr.med.

  Pavao Vlahek

  dr. sc., dr. med.

  Dobio sam točno ono što sam trebao – bezbolnu organizaciju svoje prehrane. Da sam znao da suradnja s nutricionistom može biti ovako praktična i fleksibilna, bio bih je započeo odavno.

 • Zvonimir Šatalić - profesor na prehrambeno-biotehnološkom fakultetu

  Zvonimir Šatalić

  Profesor na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu

  Common sense is not so common. To se može reći za nutricionizam.hr. Pomalo su drski, ali razbuđuju i dovode u red zbrku oko hrane, kombiniraju gole činjenice i zdrav razum.

 • Eva Pavić - voditeljica službe za prehranu i dijetetiku KBC-a Zagreb

  Eva Pavić

  Voditeljica Službe za prehranu i dijetetiku KBC-a Zagreb

  Senzacionalizam i neznanje jako škode nutricionističkoj struci. Jednostavnost i stručnost nutricionizam.hr članaka tome odlično kontriraju.


Facebook

Pozitivno iskustvo, program je lako pratiti. Uz disciplinu i dobru suradnju dođu i rezultati.
Sve pohvale i preporuke! Plan je bilo stvarno jednostavno pratiti, a nakon pridržavanja su došli i rezultati. 😁 I ono najvažnije, dobiješ znanje kao alat s kojima dalje mijenjaš svoje navike. I za one koji se boje da će izbjegavati slatko idućih 6 mjeseci, nema brige, prehrana je raznolika i nađe se mjesta i za slatko i grickalice. 😊 Moram posebno pohvaliti svoju nutricionisticu Đurđicu koja je pružala podršku i kada je bilo malo teže plan pratiti zbog životnih okolnosti. 🤗
Pametno uložen novac u znanje i zdravlje! Sve pohvale nutricionistici Matei koja je stručna, duhovita i profesionalna.
As a client and user of the program, I can only praise both the content and the cooperation with Matea! I got to know a new approach to nutrition, fell in love with some foods that I knew only a little about superficially. I fell in love with cooking even more and changed my attitude towards food 🙂 With the program, I achieved the set goals in body mass and structure. Definitely my recommendation for Nutricionizam.hr!
Nutricionizam.hr sam pratila dugo prije, na fejsu i preko newslettera. Kako sam uvijek bila skeptična prema razno raznim dijetama, u potpunosti mi je odgovarao stav i logika koji tu promoviraju. Moje nezadovoljstvo vlastitom prehranom, vlastitom težinom raslo je neko vrijeme. Baš sam se loše osjećala i znala sam da nešto krivo radim, jer moja prehrana nikad nije bila prejedanje, a kilogrami su se lijepili na svaki udah zraka. Prije nekoliko godina sam prvi puta ispunila anketu. Tada sam kontaktirala s Miom Šivak, čak smo odradile i prvi video call, i iako je bila vrlo pristupačna, tada se nisam odlučila na suradnju, mislila sam da mogu sama.
Sada je bila sprega sreće i kulminacije mog nezadovoljstva. Naime, iako to inače ne radim, odazvala sam se na nagradnu igru koju je nutricionizam.hr priredio na fejsu i instagramu. I, dobila sam! I tu je krenulo moje putovanje.
"Dopao" me Luka Bashota 😁Luka je od samog početka bio nevjerojatna podrška. Ono što mi je najviše odgovaralo, prehranu je u potpunosti prilagodio mojoj dinamici života, na sva moja pitanja je odgovarao s hrpom dodatnih informacija tako da je naš chat bio dodatno vrelo vrlo važnih informacija kojima sam se stalno vraćala.
Mojih prvih mjesec dana dalo je rezultate u skladu s Lukinim prognozama, 2,3 kg. Iako kao brojka zvuči malo, ali je meni to dalo vjetar u leđa i odlučila sam se na 6-mjesečni program. Luka me pratio, bodrio, prilagođavao program i jelovnik da odgovara meni, mom ritmu, tješio kad nije bilo po planu, veselio se uspjehu skupa sa mnom, spuštao me na zemlju onih nekoliko puta kad su skokovi bili baš veliki i podučavao me zašto to nije dobro... Luka, hvala, puno sam naučila. Nakon 6 mjeseci dostigla sam cilj s početka priče. Kad gledam unatrag, uopće mi se ne čini ništa teško, a ipak, sama nikako nisam uspijevala. Sve je to zahvaljujući fenomenalnom, individualiziranom pristupu meni kao klijentu, slaganje jelovnika koji nije dijeta već redovan način prehrane. Od srca preporučam Luku Bashota i nutricionizam.hr
Unatrag par mjeseci sam se suočila sa dijagnozom ulcerozni kolitis i tisuću upitnika iznad glave što smijem a što ne smijem jesti. Nisam znala od kud da krenem i onda sam slučajno naletila na Nutricionizam.hr i otvorila sebi jedan novi svijet zdrave, uravnotežene prehrane prilagođene mojim osobnim potrebama i potpora u liječenju moje bolesti. Osobni pristup, vrlo praktična aplikacija i Luka Batur kao učitelj i potpora na mom putu, učinili su ovo iskustvo jednom od najboljih investicija ikada. Jer nema bolje investicije od one u naše zdravlje. Luka Batur, hvala šta si tu i kad imam tisuću i jedno pitanje i što ću zahvaljujući ovoj suradnju naučiti nešto što će mi koristiti cijeli život.
Kada sam otkrila da imam celijakiju nisam znala ni kako ni što bi jela. Sve što sam jela mi je smetalo i izazivalo razne tegobe iako sam bila na bezglutenskoj prehrani već par mjeseci. Tada sam slučajno otkrila Nutricionizam.hr te se javila Đurđici Mijanović. Ona mi je pomogla da shvatim što i kako trebam jesti te sam uz plan prehrane brzo mogla eliminirati namirnice koje mi ne odgovaraju. Prilagođen plan prehrane, njezin divan pristup, podrška te komunikacija koju sam imala kroz 3 mjeseca mi je stvarno pomogla da znam što i kako treba dalje. Hvala joj na tome. 😊
Izrazito pozitivno iskustvo. Luka Bashota je odličan voditelj, učitelj i potpora na ovom putu prema zdravoj i uravnoteženoj prehrani. Naučila sam mnogo te to svakodnevno primjenjujem. Mislim da je ovo nešto što bi si svatko trebao priuštiti jer su zdrave prehrambene navike ključ zdravlja i općeg dobrostanja, pogotovo u trudnoći kao što je to moj slučaj 😊
Svaka preporuka!
Vjerujem da je 99% nas koji smo se ikada zapitali što jedemo i što bi mogli bolje, pokušalo nešto napraviti sa svojom prehranom, uvesti dijetu, čitati tekstove, slušati savjete raznih pametologa i na kraju shvatiti da se vrtimo u krug i da to nije ono što nam odgovara. A tih krugova onda bude periodično i redovito svaki puta kada bi nam smetala veća tjelesna masa, pad energije, umor... Na preporuku prijatelja dobio sam kontakt, javio se a meni se javio Luka i počeli smo priču. Na prvom razgovoru pitao sam Luku samo jedno, meni bitno pitanje: Možemo li promijeniti matricu u glavi? Ja ću biti vojnik i slušati što kažeš, napišeš ali znam i sam napraviti kalorijski deficit, znam reći ne šećeru, ne kruhu itd. I "trpjeti" to vojničko stanje. No, kada istrpim evo mene na starom, u što sam siguran da je napravila i većina vas koji ovo čitaju. Lukin odgovor je bio: DA! Možemo! Ok, nisam mu vjerovao odmah ali sam rekao idemo probati. Dogovorili smo 4 cilja, na zadnje mjesto smo stavili pad tjelesne mase (jer ja se nisam javio isključivo zbog toga) a prva 3 cilja bila su povećanje kvalitete prehrane, unaprjeđenje sportske izvedbe i razvoj zdravog odnosa s hranom. U trenutku dok ovo pišem prošla su 4 mjeseca od početka naše suradnje. Sva 4 cilja su ostvarena i ja se osjećam bolje nego ikada. Kupio sam i investirao u svašta zadnjih 10 godina u cilju poboljšanja kvalitete života i zdravlja ali investicija u ovu suradnju je definitivno na prvom mjestu. A koji su benefiti? Znam o hrani puno puno više nego prije, znam tek sada što je uravnotežena prehrana, spavam puno kvalitetnije nego prije, metabolizam radi savršeno, sportski sam rekreativac i dobio sam iznimno poboljšanje u sportskoj izvedi, istopili smo i 6.5 kg (sa 102.5 na 96), naučio sam koja količina hrane je zaista dovoljna mom organizmu, smanjio sam unos šećera na minimum... Mogao bih još pisati ali mislim da je sasvim dovoljno da dam ocjenu čista 5-ica za ovaj tim, za Luku koji je izuzetno pristupačan, profesionalan i posjeduje potrebno znanje za sve gore napisano. Nutricionizam.hr nije prevara već lektira koju bi svatko koga imalo zanima kvalitetna prehrana i siguran put do zdravijeg života, morao "pročitati"! I za kraj, savjet svima prije nego se jave ovoj sjajnoj ekipi: Javite im se samo ako ste donijeli odluku u svojoj glavi da ćete se posvetiti, željeti, htjeti. Ako mislite samo "platiti" da bi došli do cilja. E to neće ići! 😀
Osim sto sam postigla zeljenu kilazu, suradnja s Mijom mi je pomogla dovesti kolesterol u granice normale te potpuno reducirati sveukupni stres oko prehrane. Mia je jako draga i opustena, a istovremeno direktna i realna, tako da je komunikacija s Mijom uvijek bila jednostavna. Sve u svemu definitivno bih preporucila Nutricionizam.hr i njihovu stručnu pomoć.

Google

Ukratko, ostvarila sam cilj u dogovorenom vremenu :)Uširoko, Matea je super za suradnju. Posebno mi se svidio njen stil komunikacije, imala je "ono nešto" radi čega je njena poruka o zdravoj prehrani prva u životu na koju nisam prevrnula očima nego je stvarno pozitivno utjecala na mene.Web aplikacija je genijalan alat bez kojeg ovo ne bi funkcioniralo, a najbolji je automatski popis za dućan.Ja sam ušla u ovo s idejom da ću bez vježbanja, bez izbacivanja čokolade i sa minimalnim susretima sa salatom skinuti 10 kila. Izlazim iznimno zadovoljna i propovijedam svima koje zanima da ova ekipa stvarno odlično radi svoj posao.
Kristina M.
Kristina M.
Prva i najbitnija rijec: kompetentnost.Matea je nadmasila sva moja ocekivanja sa imedijatnim i iscrpnim odgovorima na svako moje pitanje. Zarazno pozitivna.Priznajem pocetnu skepticnost izazvanu morem neozbiljnih "profesionalaca".Nutricionizam? Apsolutno DA!
Sandra R.
Sandra R.
Suradnja s nutricionistom (moja nutricionistica bila je Mia B.) jedna je od najboljih odluka koju sam donijela za sebe u posljednjih nekoliko godina. Izuzetno sam zadovoljna jednostavnim i intuitivnim pristupom, programom koji je uistinu skrojen za mene, aplikacijom koja sve olakšava, a bome i rezultatima. Dugo sam se nećkala o tome da li se isplati uložiti novac u nutricionista - sad se samo pitam zašto to nisam napravila prije. Najtoplije preporučam!
Tatjana P.
Tatjana P.
Jako sam zadovoljna rezultatima nutricionističkog programa sastavljenog samo za mene! Individualan pristup je kljuc uspjeha! Skinula sam željene kilograme i naučila pravilnije pripremati obroke. Aplikacija s rasporedom obroka i receptima te listom za kupovinu je odlična, komunikacija s Đurđicom jednostavna, brza i profesionalna. Preporučila sam ovaj program svojim prijateljicama koje bilježe također super rezultate.
Gordana S.
Gordana S.
Pametno uložen novac u znanje i zdravlje! Sve pohvale nutricionistici Matei koja je stručna, duhovita i profesionalna.
Melita I.
Melita I.
Javila sam se u Nutricionizam.hr nakon što sam saznala da imam SIBO i odabrala sam njihov šestomjesečni plan. Želim podijeliti svoje iznimno pozitivno iskustvo suradnje s nutricionisticom Anjom.Već nakon nekoliko tjedana primijetila sam vidljive promjene i osjećala sam se iznimno dobro. Napredak koji sam postizala bio je iznenađujuće brz i već nakon nekoliko mjeseci, rezultati su bili ogromni.Ono što mi se najviše svidjelo bilo je Anjino stručno znanje o SIBO-u i personalizirani plan prehrane koji je savršeno odgovarao mojim potrebama. Jako sam cijenila što mi je pružila alternative za većinu namirnica kako bih imala više opcija prilikom prehrane. Bila je pažljiva i jasno mi je objasnila sve što trebam znati.Anja je također uvažila moju želju za mršavljenjem, uzimajući u obzir da mi je primarni cilj bio rješavanje SIBO-a. Njen personalizirani plan prehrane savršeno je kombinirao oba cilja. Bila je pažljiva i podržavajuća u vezi s mojim željama za postizanjem zdrave tjelesne težine.Komunikacija s Anjom bila je izvrsna. Bila je uvijek dostupna i brzo je odgovarala na mojih milijun pitanja. Osjećala sam se ugodno razgovarajući s njom i cijenila sam njezinu podršku tijekom cijelog procesa.Zahvaljujući suradnji s Anjom, postigla sam svoje ciljeve unutar dogovorenog vremenskog roka. Surađivanje s njom nadmašilo je moja očekivanja, a osjećam se značajno bolje i zadovoljnija svojim zdravljem.Toplo preporučujem Anju iz Nutricionizam.hr svima koji trebaju pomoć s SIBO-om, ona je izvrsna stručnjakinja i vrlo pristupačna.
Matea B.
Matea B.
Svaka pohvala timu Nutricionizma, a posebice Matei Mihaljević. Topla preporuka! Matea je stručna, strpljiva i podržavajuća u cijelom procesu izmjene prehrane. Vaš nutricionist je uvijek prisutan i ne osjećate se frustrirano i samo u cijelom procesu. Sam koncept je sjajan i pruža odličnu vrijednost za uložena financijska sredstva jer mijenjate, na vrlo prirodan način, svoj pogled, razmišljanja i pristup prehrani. Slijedom navedenog, rezultati su vidljivi i postojani. Samo naprijed ????!
A M
A M
Htjela sam promjenu i ostvarila ju uz veliku pomoć Luke Batura.Stručni savjeti i vodstvo, indvidualni pristup te veliko strpljenje pomogli su mi u ovih 5 mjeseci naučiti jako puno o prehrani.Luka, veliko hvala na svemu!
Milena J.
Milena J.
Izuzetno sam zadovoljna savjetima gospođe Mije. Odlična je motivatorica i podrška kad treba. Savjete primjenjujem i od velike su mi koristi. Kvaliteta moje prehrane je nepovratno promijenjena na bolje.
Manuela K.
Manuela K.
Izrazito pozitivno iskustvo. Luka Bashota je odličan voditelj, učitelj i potpora na ovom putu prema zdravoj i uravnoteženoj prehrani. Naučila sam mnogo te to svakodnevno primjenjujem. Mislim da je ovo nešto što bi si svatko trebao priuštiti jer su zdrave prehrambene navike ključ zdravlja i općeg dobrostanja, pogotovo u trudnoći kao što je to moj slučaj :)Svaka preporuka!
Matea Burmas L.
Matea Burmas L.

Provjeri i ti gdje u prehrani grješiš te postani jedan od naših zadovoljnih klijenata