nutricionist iskustva

Iskustva

Pročitaj što drugi kažu o nama

Klijenti

 • Antonija Blaće - tv voditeljica

  Antonija Blaće

  TV voditeljica

  Znate kad vam kažu “sve je u glavi”? Zaista jest. nutricionizam.hr tim vam mijenja glavu i odnos prema hrani, koja od neprijatelja postaje prijatelj. Moja “glava” je prilično tvrdoglava, ali ekipa ima i znanje, i strpljenje za rušenje krivih predodžbi o hrani.

 • Petar Muslim - Olimpijski prvak u vaterpolu

  Petar Muslim

  Olimpijski prvak u vaterpolu

  Zbog loše fame koja prati nutricioniste, sumnjao sam u opravdanost suradnje. No vrlo brzo sam shvatio da sam napravio odličan potez za svoju karijeru. nutricionizam.hr ima profesionalan tim, stručno znanje, ali i ugodan pristup koji proces promjene čini lakšim.

 • Dario Čanađija - Hrvatski prvak u nogometu

  Dario Čanađija

  Hrvatski prvak u nogometu

  Ova suradnja predstavlja vrlo vrijednu investiciju u moju karijeru. Osim što sam postigao željene rezultate, promijenio se i moj pogled na prehranu. Shvatio sam da su uz stručno vodstvo promjene daleko lakše nego što sam očekivao.

 • Denis Latin - hrvatski novinar

  Denis Latin

  Novinar

  Kroz tri mjeseca suradnje izgubio sam 10 kg viška, a pritom se nisam osjećao nimalo uskraćen. Osjećam se energičniji, krećem se i treniram lakše nego ranije, a probavni problemi kao posljedica Chronove bolesti su gotovo nestali.


Struka

 • Petar Nikolić - psiholog

  Petar Nikolić

  Psiholog

  nutricionizam.hr od sebe očekuje više nego što očekuju njihovi klijenti. To ih čini rijetkim suradnikom u području prehrane koji prihvaća odgovornost za svoj rad, a klijentu ostavlja zadovoljstvo postignutim rezultatima.

 • Pavao Vlahek - dr.sc., dr.med.

  Pavao Vlahek

  dr. sc., dr. med.

  Dobio sam točno ono što sam trebao – bezbolnu organizaciju svoje prehrane. Da sam znao da suradnja s nutricionistom može biti ovako praktična i fleksibilna, bio bih je započeo odavno.

 • Zvonimir Šatalić - profesor na prehrambeno-biotehnološkom fakultetu

  Zvonimir Šatalić

  Profesor na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu

  Common sense is not so common. To se može reći za nutricionizam.hr. Pomalo su drski, ali razbuđuju i dovode u red zbrku oko hrane, kombiniraju gole činjenice i zdrav razum.

 • Eva Pavić - voditeljica službe za prehranu i dijetetiku KBC-a Zagreb

  Eva Pavić

  Voditeljica Službe za prehranu i dijetetiku KBC-a Zagreb

  Senzacionalizam i neznanje jako škode nutricionističkoj struci. Jednostavnost i stručnost nutricionizam.hr članaka tome odlično kontriraju.


Facebook

Awesome team! I really enjoyed working with Josip who helped me lose weight and start eating healthy. I have more energy throughout the day and I feel much better overall! The whole process was enjoyable and kudos once more to Josip who was there to help on every step of this journey.
As a cancer survivor, I wanted to return back to a healthier weight while also learn what healthy eating is all about. Not only did I gain my weight back, I learned a lot about nutrition and I developed healthier eating habits.

Communication with Luka was always great, he would listen attentively and answer every one of my questions.

All in all, highly recommend. 10/10
Great team. Working with Luka was amazing and whole process was arranged and planned so I could follow it very easy and without any stress and too much sacrifice. Everyone who wants to learn how to eat, reduce weight or just embrace new groceries , I would highly recommend them to contact nutricionizam.hr.
Thank you for everything
Definitivno preporučam Nutricionizam.hr i njihovu stručnu pomoć. Ja sam uspješno rješila svoje zdravstveno-prehrambene probleme i jako sam zadovoljna cjelokupnim procesom i rezultatom. Dosta sam promjenila način života, uz malene promjene, a bez previše odricanja. Smanjila sam sveukupni stres oko prehrane
i napokon dobila odgovore na mnoga pitanja.
Šestomjesečni program odlično je osmišljen, aplikacija vrlo korisna, savjeti konkretni, a komunikacija dozirana upravo prema zahtjevima pojedine faze programa. Nisam imala očekivanja, ušla sam u program kao u eksperiment, no, definirani rezultati su postignuti bez muke i frustracije! Uz postizanje željene kilaže, bitno je unaprijeđena kvaliteta obiteljske prehrane i organizacija oko pripreme hrane. Hvala Luka! Sve preporuke!
Inicijalno sam kontaktirao ekipu s nutricionizam.hr zbog tri razloga: htio sam skinuti nekoliko kilograma, poboljšati performanse kod treninga, a pozornost su mi zaokupili i zanimljivim člancima na društvenim mrežama. Također, u moru raznih informacija koje su dostupne, savjeti stručnjaka su više nego dobrodošli. Ipak, moram priznati da mi je suradnja s nutricionistom prvenstveno promijenila cjelokupan pogled na prehranu. Osim što mi je sad prehrana daleko bogatija, daleko više uživam u hrani, ne jedem više na autopilotu i vjerojatnost prejedanja se drastično smanjila. Upravo ta promjena mindseta vezanog uz prehranu kao i njezino obogaćivanje omogućilo je moje inicijalne ciljeve (lakše) ostvarivima.
Obratio sam se Luki iz Nutricionizam.hr jer se bavim jednom od najkompleksnijih atletskih disciplina, desetobojem. Htio sam da moj jelovnik “prati” ritam mojih treninga, da uz pravilnu ishranu poboljšam svoje rezultate i iskoristim maksimum iz namirnica koje konzumiran. Sve od navedenog sam u periodu od godine dana i ispunio i zato prepručam program za sve, a pogotovo sportaše koji se žele pravilno hraniti, ali i educirati o pravilnoj prehrani 🙂
I can highly recommend Luka’s professional and easy going approach to nutritional guidance.

Because of several health problems, I had a very narrow ‘OK’ food list. Luka answered questions, concerns and gave advice on how to prepare food and eat more diverse then I could in a long time.

It wasn’t always easy, but the individual program taught me a lot of 'tips and tricks' that made life less painful and more enjoyable.
Thank you Luka for your patience with a very stubborn client 🙂
Programom sam naučila više o pravilnoj, raznolikoj i balansiranoj prehrani, te postigla ciljeve bez pretjeranog odricanja. Usvojila sam navike kojih se i godinu dana nakon programa lako držim. Vrijedi svake kune.
Mia je mraaaak! Složila mi je plan prehane koji sam mogla bez problema pratiti, naučila sam kako planirati prehranu i stvarno obratiti pažnju na raznovrsnost namirnica. Ostvarila sam svoj cilj vrlo brzo, a ljubav prema kuhanju i isprobavanju raznih jednostavnih kombinacija namirnica je i dalje ostala, a samim tim i puno više uživam u hrani. Hvala Mia 😊💪

Google

Imam izvrsno iskustvo s nutricionizam.hr.Velika pohvala načinu rada i razmišljanja o prehrani. Dokaz da se i bez izbacivanja pojedinih namirnica, sa sastojcima koji su nam svima dostupni može sastaviti kvalitetan jelovnik kojeg nije teško pratiti.Preporuka svima koji trebaju reducirati težinu i poboljšati kvalitetu prehrane.Puno hvala Mii koja je uvijek dostupnaZa dodatna pitanja i savjete.
Helena D.
Helena D.
nutricionizam.hr. sam našao googlanjem bez ikakve prethodne preporuke. Iako je sama stranica, članci koji su tamo objavljivani i inicijalna komunikacija preko maila sa teamom bila na ozbiljnoj razini u meni je postojala doza opreza s obzirom na prvi susret sa sličnim uslugama i nutricionizmom općenito. No već nakon inicijalnog razgovora sa Josipom bilo je jasno da se radi o mladim, entuzijastičnim, otvorenim i stručnim ljudima koji će učiniti sve i puno više nego sam mogao očekivati.Glavne ciljeve suradnje smo postavili zajedno na samom početku, dogovorili smo se kako ćemo ih postići i dalje je sve bilo lako. Sva moja očekivanja i malo više od toga su bila ispunjena.Cijeli proces je iznimno opušten i otvoren, komunikacija jednostavna i prilagođena suvremenim načinima komuniciranja. Osim toga nutricionizam.hr aplikacija je vrlo korisna i iznimno olakšava cijeli proces.Pohvale cijelom timu i svaka preporuka.
Matija R.
Matija R.
Great experience. My professional was supportive, attentive, and clearly has a good understanding of the scientific principles behind nutrition. Highly recommend.
Mateus F.
Mateus F.
Super iskustvo, postigao sam sve ciljeve i više od toga. Vrijedi svake kune!
Goran B.
Goran B.
Za Nutricionizam.hr i Luku samo riječi pohvale!Drago mi je da sam se odlučila na suradnju jer sam naučila jako puno o prehrani općenito i onome što je najbolje za mene osobno kad su prehrambene navike u pitanju.Hvala Luka, bilo je zabavno i zanimljivo!!!
Helena K.
Helena K.
Precious experience. I came a bit short of the goal, but that's only thanks to my lack of a complete commitment. Luka is an excellent, understanding and supportive coach. I recommend contacting nutricionizam.hr for advice and likely signing on the program.
Ivan B.
Ivan B.
Great experience. We meet the goal without to many sacrifices. Luka is full of understanding and always encurages you even the result is not as it should be. I would definitely recommend to contact nutricionizam.hr for everything that is related with food.
ivan T.
ivan T.
Prije početka suradnje s nutricionizam.hr bila sam izrazito skeptična oko očekivanih rezultata zbog prijašnjih loših iskustava. Međutim, nakon detaljnog razgovora s nutricionistom (Josipom), odlučila sam pružiti priliku njima, ali i sebi da ostvarim svoje ciljeve. Moji inicijalni ciljevi su bili povećanje mišićne mase, edukacija o zdravoj prehrani te unaprijeđenje sportske izvedbe. Rezultati pridržavanja plana prehrane došli su nakon mjesec dana i oduševili su me. Umor koji sam stalno osjećala premda sam spavala redovito i puno, nestao je, a s njim i popodnevni drijemeži. Menstrualne bolove takoreći više i ne osjećam, dok sam prije znala piti tablete protiv bolova. Slatko nakon ručka je za mene bilo neizbježno, ali nakon suradnje i to se promijenilo. Najviše me iznenadilo koliko se dobro i moćno osjećam prilikom sportske izvedbe što mi je kao sportašu s dva treninga dnevno bilo najbitnije.U početku mi je trebalo neko vrijeme da se priviknem na program, ali uz redovitu komunikaciju s Josipom te aplikaciju koja je izrazito jednostavna uspjela sam promijeniti svoje navike i ostvariti svoje ciljeve. Za svoju prehranu sam uvijek smatrala kako je raznovrsna i zdrava, međutim kroz suradnju sam shvatila koliko može biti bolja.Toplo preporučam suradnju s nutricionizam.hr, a pogotovo s Josipom koji je uvijek dostupan i spreman pomoći čak i oko najmanjih sitnica.
Josipa M.
Josipa M.
Šestomjesečni program prehrane pokazao se odličnim početkom zdravog načina života uz pravilnu prehranu.
Tomislav K.
Tomislav K.
Šestomjesečni program odlično je osmišljen, aplikacija vrlo korisna, savjeti konkretni, a komunikacija dozirana upravo prema zahtjevima pojedine faze programa. Nisam imala očekivanja, ušla sam u program kao u eksperiment, no, definirani rezultati su postignuti bez muke i frustracije! Uz postizanje željene težine, bitno je unaprijeđena kvaliteta obiteljske prehrane i organizacija oko pripreme hrane. Hvala Luka! Sve preporuke!
Natasa L.
Natasa L.